Valentijn
  • Producten voor elk budget
  • Een langer leven voor spullen
  • Een kleinere afvalberg
  • Erkend maatwerkbedrijf

Activiteiten

14/01/'23
Terug naar activiteitenoverzicht

Thema

Valentijn

Liefde is... samen kringlopen

Vanaf zaterdag 14 januari vullen we onze rekken met extra veel liefde. Denk hartjes, lieve spreuken, ondeugende spelletjes, inspirerende boeken, véél knuffels, gezellige decoratie… en hadden we hartjes al gezegd? Allemaal spullen die met liefde gegeven zijn door onze gulle gevers.

Consuminderen met liefde  

Vind je Valentijn een commercieel gedoe? Daar kunnen we inkomen.
Waarom we er dan aan meedoen? Omdat je niet moet consumeren, je kan ook hergebruiken door te kringlopen! En zeg nu zelf, iedereen krijgt toch graag eens een attentie, nietwaar? 

Doorheen het jaar sparen we een deel van deze themaspullen op, zodat we ze voor Valentijn een mooi plekje kunnen geven in de winkel. Kom hier dus met een gerust hart jouw cadeautje uitkiezen

Doordat je in de kringloopwinkel koopt, geef je spullen een nieuw leven en steun je sociale tewerkstelling in eigen streek. 

En omdat je de liefde uiteraard niet alleen op 14 februari moet vieren kan je gerust ook jouw kringloopgelukske nog even bewaren en op een ander moment geven! De themaweken zorgen er gewoon voor dat we bepaalde items extra in de kijker kunnen zetten, en dat jij gerichter kunt zoeken tussen het uitgebreide tweedehandsaanbod.

Het Valentijnsaanbod is te vinden in al onze vijf kringloopwinkels:

Hieronder enkele voorproefjes