Extra acties in mei
 • Producten voor elk budget
 • Een langer leven voor spullen
 • Een kleinere afvalberg
 • Erkend maatwerkbedrijf

Activiteiten

01/05/'24
Terug naar activiteitenoverzicht

Extra acties in mei

M-accent viert feest, samen met jou!

Al 25 jaar maken we samen met jullie, onze trouwe kringloopkopers, écht impact op mens en milieu. Dankzij jullie kunnen we blijven doen wat we doen, creëren we kansen voor mensen en maken we de afvalberg een beetje kleiner.
Als blijk van waardering zetten we vanaf nu elke maand iets speciaals op touw.

Dit is wat we in mei voor jou in petto hebben;
 •  Dinsdag 7 mei - glazenactie - 1 kopen, 1 gratis 
  Kringloopwinkel Eeklo, Maldegem, Aalter en Lovendegem.
  *Niet van toepassing op glazensets.

 • Vrijdag 17 mei - Vind de 25
  Kringloopwinkel Assenede
  Vind als eerste het getal '25' dat verstopt is in onze winkel en krijg een waardebon van 25 euro.

 • Donderdag 30 mei - CD of DVD kopen - 1 kopen, 1 gratis 
  Kringloopwinkel Eeklo, Maldegem, Aalter, Assenede, Lovendegem
  *Geldig op onze vaste prijzen

 • Zaterdag 25 mei - Happy Birthday
  Kringloopwinkel Eeklo, Maldegem, Aalter, Zomergem, Lovendegem
  Ben je jarig op 25 mei?  Kom je die dag spullen kopen of brengen?  Dan zetten we jou in de bloemetjes en ontvang je een terugkombon van 10% korting.  Vergeet zeker je identiteitskaart niet om aan onze kassamedewerker te tonen.  De terugkombon is geldig tem 31/12/24, niet cumuleerbaar met andere acties en enkel van toepassing op textiel, vrije tijd, boeken en muziek en huisraad.  

Deze acties lopen het ganse jaar door;
 • Jubileum spaarkaart
  Elk bezoek aan onze winkel of brengpunt levert je een stempel op.  Bij 10 stempels ontvang je 10% korting op je kringloopkoopjes (korting wordt verrekend bij de 11e aankoop), bij 25 stempels krijg je 25% jubileumkorting.  

  Alle kortingen zijn geldig op textiel, vrije tijd, boeken en muziek, huisraad en zijn niet cumuleerbaar met andere acties.  

 • Kringloper van de maand 
  Kom je spullen kopen, brengen of laat je er ophalen?  Scan onze QR-code in onze winkel, brengpunt of via onze ophaaldienst en maak kans op een cadeaubon van 25 euro voor extra veel kringloopplezier.

  Maandelijks wordt er één kringloper van de maand bekend gemaakt.  Deze krijgt via email een bericht en kan de bon in één van onze Kringloopwinkels in Eeklo, Aalter, Assenede, Maldegem, Zomergem of Lovendegem komen ophalen.  De cadeaubon is geldig in al deze Kringloopwinkels tem 31/12/24. 

 • Deel jouw kringloopgeluk - thema mei; 'Groene vingers'
  Koop je in mei iets voor in de tuin waar je ongelofelijk blij mee bent?  Deel deze dan met ons via sociale media of via mail (marketing@m-accent.be) met de #maccentkringloopgeluk2024.  Elke maand maakt één van de deelnemers de kans om een cadeaubon te winnen van 25 euro.

  Maandelijks wordt er één kringloopgelukske bekend gemaakt.  Deze krijgt via email of sociale media een bericht en kan de bon in één van onze Kringloopwinkels in Eeklo, Aalter, Assenede, Maldegem, Zomergem of Lovendegem komen ophalen.  De cadeaubon is geldig in al deze Kringloopwinkels tem 31/12/24.