Fietsatelier M-accent

Fietsatelier van M-accent

In het fietsatelier van M-accent werken we aan een betere leefomgeving. Enerzijds door duurzame mobiliteit te stimuleren. Anderzijds door tweedehandsfietsen te redden van de afvalberg.

Welkom in ons fietsatelier

M-accent vzw, da’s maatwerk voor mens, milieu en mobiliteit in het Meetjesland.
Naast onze vijf kringloopwinkels hebben we in Eeklo ook een fietsatelier, waar tweedehandsfietsen worden opgelapt en gered worden van de afvalberg

 De fietsen worden hersteld door opgeleide fietsherstellers in ons fietsatelier. Elke fiets helpt bij het creëren van jobs voor mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt.

Fietsverkoop

Verkoop van tweedehandsfietsen

Ben je op zoek naar een tweedehands fiets? In de kringloopwinkel vind je kwaliteitsvolle, veilige en betaalbare tweedehandsfietsen. Heb je zelf een fiets die je niet meer gebruikt? Breng ze dan binnen in één van deze kringloopwinkels. We aanvaarden ook fietsen die stuk zijn.

Je kan hiervoor terecht in de volgende kringloopwinkels:

Veiligheid en kwaliteit voorop

Al de fietsen die binnen gebracht worden, krijgen een tweede leven in ons fietsatelier. Elke kringloopfiets passeert eerst door de handen van onze opgeleide fietsenmakers, die de fietsen grondig controleren en waar nodig herstellen. Zo ben jij gerust dat je nieuwe kringloopfiets tiptop in orde staat. 

Fietsverhuur 

verhuur van fietsen 

Je kunt bij ons ook fietsen op lange termijn huren*. Je huurt dan 1 of meerdere fietsen voor 12 maanden

Aanbod verhuurfietsen

  • Gewone damesfietsen
  • Gewone herenfietsen
  • Elektrische fietsen

Contacteer ons voor meer info over deze formule en samenwerkingsmogelijkheden.

*Vanaf 1 april 2022 bieden we geen fietsverhuur op korte termijn meer aan. 

Aan het woord

Aan het woord

“De diversiteit in mijn team is tegelijkertijd een uitdaging en een zegen. Het is verrijkend om daar elke dag mee aan de slag te gaan. Vast werk is zo belangrijk voor onze mensen. Als je hen dan ziet samenwerken en groeien, geeft dat tonnen energie.”
Krista - Instructeur Sorteerafdeling
“Ik ben blij dat ik na een hele moeilijke periode een kans kreeg in de Kringloopwinkel. Ik doe mijn werk graag en de sfeer onder de collega's is goed. ”
Anja - medewerker sorteerafdeling

Activiteiten

14/03/'24

Late Night Shopping in Kringloopwinkel Maldegem

lees meer

02/03/'24

Paasactie - Vind je vrolijke vondsten

lees meer

Nieuws

Gratis textielophaling in jouw buurt

Heb je kleding, linnengoed of ander textiel dat je niet meer nodig hebt? Maak ruimte in je kast en draag bij aan een duurzamere wereld door je items een tweede leven te geven! We maken het makkelijker dan ooit met onze GRATIS ophaaldienst.

Check hier de data voor de ophalingen in jouw buurt!

meer info

Actiekalender 2024 - er valt veel te beleven in onze Kringloopwinkels!

Ook in 2024 hebben we heel wat voor jou in petto.  Benieuwd?  Kijk dan alvast even naar onze kalender en ontdek alle acties en thema's in één van onze Kringloopwinkels.

Klik verder en ontdek onze kalender door te klikken op de pdf.  

meer info