Gratis je spullen laten ophalen?

Bel: 09 377 77 74

Welkom in het fietsatelier
van M-accent

In het fietsatelier van M-accent werken we aan een betere leefomgeving.  Enerzijds door duurzame mobiliteit te stimuleren, anderzijds door fietsen te redden van de afvalberg.  De herstellingen worden uitgevoerd in ons fietsatelier, en via onze Kringloopwinkels verkopen we zowel gerepareerde als tweedehandsfietsen.

 

Is je fiets stuk?  Wij herstellen hem!

Onze fietsenmakers nemen je fiets met veel plezier onder handen.  Komt de fiets niet van bij ons?  Geen probleem, elke fiets is welkom.  
Kapotte fietsten worden hersteld met nieuwe of hergebruikte onderdelen, aan jou de keuze.  Is je fiets klaar?  Dan testen we deze eerst even uit.  Zo zijn we zeker dat jij veilig de baan op kan.  

Je kan je fiets afgeven bij de dichtstbijzijnde Kringloopwinkel. Onze ophaaldienst brengt hem naar het fietsatelier, waar hij gerepareerd wordt. Zodra je fiets klaar is, wordt hij teruggebracht naar de Kringloopwinkel in jouw buurt, waar je hem kan ophalen. 

Herstel jouw fiets

Verkoop van tweedhandsfietsen

Ben je op zoek naar een tweedehandsfiets? In de Kringloopwinkel vind je kwaliteitsvolle, veilige en betaalbare tweedehandsfietsen. Heb je zelf een fiets die je niet meer gebruikt? Breng ze dan binnen in één van deze kringloopwinkels. We aanvaarden ook fietsen die stuk zijn.  Lukt het je niet om je fiets te brengen?  Geen probleem, dan kan je beroep doen op onze gratis ophaaldienst.

Je kan hiervoor terecht in deze Kringloopwinkels:

Wil je je fiets laten ophalen?

Veiligheid en kwaliteit voorop

Al de fietsen die binnen gebracht worden, krijgen een tweede leven in ons fietsatelier. Elke kringloopfiets passeert eerst door de handen van onze opgeleide fietsenmakers, die de fietsen grondig controleren en waar nodig herstellen. Zo ben jij gerust dat je nieuwe kringloopfiets tiptop in orde staat.

Kom langs in ons fietsatelier

Je fiets laten herstellen? Zo gaat het te werk.