Gratis je spullen laten ophalen?

Bel: 09 377 77 74

Kom naar één van de Kringloopwinkels van
M-accent

Verspreid over het Meetjesland, kan je duurzaam shoppen in één van de zes Kringloopwinkels van M-accent. Van originele vondsten tot praktische pareltjes - onze Kringloopwinkels heten je van harte welkom.

Iedereen kan hier betaalbare spullen van goede kwaliteit kopen!

Betekent dat dat er in onze Kringloopwinkels alleen maar goedkope spullen te vinden zijn? Nee, dat niet, we hebben weliswaar een heel ruim aanbod van basisgoederen tegen basisprijzen, maar je vindt er ook duurdere stukken zoals merkkledij of vintage items. Deze stukken verkopen we voor wat ze waard zijn op de tweedehandsmarkt. Deze stukken herken je aan hun label 'schoon stuk' of 'stukje nostalgie'.

Meer over M-accent

Eventjes door de kringloopwinkel gelopen en toch weer iets op de kop kunnen tikken dat ik kan omruilen met iets wat in mijn keukenkast al geruime tijd op mijn humeur werkte.  Dus ik weer blij.

Martine

Grote en verzorgde Kringloopwinkel in een industrieel pand. Zeer ruim aanbod. Hier krijgt echt alles een tweede, derde of vierde leven. 

Carl

Ik heb daar vandaag zeker vijf dozen afgeleverd waar andere mensen nog iets kunnen aan hebben voor een klein prijsje.  Beter dan naar het containerpark te doen.  Die mensen die mij daar hebben ontvangen waar zeer behulpzaam en vriendelijk.  Chapeau voor hun werk.

Rik

Kringloopwinkel Aalter is een echte aanrader. Altijd een verrassing wat je er vindt. De spullen werden grondig nagekeken en de prijzen zijn zeer schappelijk. Wat Kringwinkel Aalter zo fantastisch maakt is het uiterst vriendelijke en bekwame personeel.

Nathalie

Een grote mooie kringwinkel.  Kan je wel een paar uur rondlopen en rondneuzen.

Bruno

Laat je horen en vul de enquête in!

Wat vind jij van ons? Dat willen wij weten!  Ben je onlangs in één van de Kringloopwinkels van M-accent geweest? 
Laat dan weten hoe je ervaring was.  Zo kunnen wij het kringlopen nog leuker maken!

Laat een review achter

6Kringloopwinkels

Van vintage vondsten tot praktische pareltjes - de zes Kringloopwinkels van M-accent verwelkomen je met open armen!  Wat wordt jouw volgende kringloopgelukske?

Kringloopwinkels

64textielcontainers

Ontdek ons netwerk van textielcontainers, verspreid over de regio van het Meetjesland. We zijn je ontzettend dankbaar als je jouw textiel met zorg doneert.  

Textielcontainers

145werkkansen

Samen bouwen we aan inclusieve werkplekken, stimuleren we talenten en creëren we een positieve impact in het Meetjesland.

Visie M-accent