Gratis je spullen laten ophalen?

Bel: 09 377 77 74

Onze missie en visie

M-accent, da's maatwerk voor mens en milieu in het Meetjesland.  Momenteel doen we dit aan de hand van onze Kringloopwinkels, fietsatelier en cafetaria.  

 

Maatwerk 

We geven werkkansen aan mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt.  

Medewerkers meubelatelier

Mens

We vinden dat iedereen recht heeft op kwaliteitsvolle producten en diensten tegen redelijke prijzen.  Daar willen we aan meewerken met onze projecten: de Kringloopwinkels, het fietsatelier en cafetaria.  

Milieu

We willen met onze activiteiten bijdragen tot een beter milieu.  Enerzijds verkleinen we de afvalberg door herbruikbare spullen een tweede leven te geven in onze winkels.  Anderzijds willen we met ons fietsproject ook op het vlak van mobiliteit aan het milieu werken in het Meetjesland.  

fietsen, fietsatelier, fietsherstel

Mobiliteit

Met het fietsatelier streven we naar duurzame en betaalbare mobiliteit voor iedereen.  Enerzijds door fietsherstel aan te bieden aan particulieren en bedrijven, anderzijds door tweedehandsfietsen te redden van de afvalberg via fietsherstel en -verkoop.  

Meetjesland

Al onze activiteiten ontwikkelen we in het Meetjesland. We vinden er ook onze belangrijkste partners: onze gemeenten, OCMW ‘s, collega's en partners actief in profit en non-profit. Samen werken we aan de ontwikkeling van onze missie. Ook in samenwerking met onze partners tot buiten het Meetjesland werken we aan de realisatie van de lokale doelstellingen.

155390Gelukkige kopers

Zoveel gelukkige kopers passeerden in 2023 langs één van de Kringloopwinkels van M-accent.

145Gelukmakers

Dankzij jou geven we werk op maat aan mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt.

26275Contente gevers

Zoveel contente gevers brachten in 2023 hun spullen naar één van de Kringloopwinkels.