Gratis je spullen laten ophalen?

Bel: 09 377 77 74

Maatwerk voor mens en milieu in het Meetjesland.

Welkom bij M-accent, erkend maatwerkbedrijf sinds 1999, gevestigd in het Meetjesland.  Dagelijks zetten we ons in voor het creëren van werkgelegenheid en werkerkvaringskansen voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.  Onze activiteiten, waaronder zes kringloopwinkels, een fietsatelier en cafetaria, bevorderen zowel maatschappelijke re-integratie als milieubewust hergebruik van materialen.  

Gelukmakers sinds 1999

Een om het lijf gegoten outfit? Een buitengewoon interieur? Nieuw lees- of luistervoer? Dat alles - en nog veel meer - vind je in de Kringloopwinkels van M-accent. En of je nu spullen koopt of geeft je maakt gelukkig:

  • Een gelukkige koper 
  • Een tevreden medewerker 
  • Een contente gever


    Spullen geven?
155390Gelukkige kopers

Zoveel gelukkige kopers passeerden in 2023 langs één van de Kringloopwinkels van M-accent.

145Gelukmakers

Dankzij jou geven we werk op maat aan mensen met een afstand tot de gewone arbeidsmarkt.

26275Contente gevers

Zoveel contente gevers brachten in 2023 hun spullen naar één van de Kringloopwinkels.

Zin in meer M-accent?

We erkennen de nood van de snelle verdere ontwikkeling van de circulaire economie en we (h)erkennen de nood aan sociale tewerkstelling als weg uit sociaal isolement en armoede. We zijn er dan ook vast van overtuigd dat een betere wereld lokaal, dus ook hier in het Meetjesland, begint.  

In de toekomst willen we met M-accent ook nog andere projecten uitrollen. Waar we nu vooral focussen op hergebruik van producten, willen we in de toekomst ook zoeken naar mogelijkheden om meer hergebruik te realiseren met de materialen uit onze afval- en recyclagestromen. De eerste stappen worden hiervoor gezet. Daarbij is de tewerkstellingsdoelstelling nooit veraf en maatwerk steeds de drijfveer.

Ben je ervan overtuigd dat jouw organisatie, bedrijf, ... mee kan schrijven aan de toekomst van M-accent?  
Stuur ons een mailtje of geef ons een seintje.  

Contacteer ons