M-accent viert 25 jaar impact
 • Producten voor elk budget
 • Een langer leven voor spullen
 • Een kleinere afvalberg
 • Erkend maatwerkbedrijf

Activiteiten

01/03/'24
Terug naar activiteitenoverzicht

M-accent viert 25 jaar impact

M-accent viert feest, samen met jou!

Al 25 jaar maken we samen met jullie, onze trouwe kringloopkopers, écht impact op mens en milieu. Dankzij jullie kunnen we blijven doen wat we doen, creëren we kansen voor mensen en maken we de afvalberg een beetje kleiner.
Als blijk van waardering zetten we vanaf nu elke maand iets speciaals op touw.

Dit is wat we voor maart hebben gepland;
 •  Zaterdag 9 maart - Glazenactie 1+1 gratis 
  Geldig in Kringloopwinkel Eeklo, Maldegem, Aalter en Lovendegem.
  Niet van toepassing op glazensets.  

 • Vrijdag 22 maart - Kledij uit de koopjeshoek 1+1 gratis 
  Geldig in Kringloopwinkel Eeklo, Maldegem, Aalter, Lovendegem en Assenede. 
  Koop een stuk van een kleurtje in korting en krijg er eentje gratis bij!

 • Maandag 25 maart - Happy Birthday
  Kringloopwinkel Eeklo 
  Ben je jarig op 25 maart?  Kom je die dag spullen kopen of brengen?  Dan zetten we jou in de bloemetjes en ontvang je een terugkombon van 10% korting.  Vergeet zeker je identiteitskaart niet om aan onze kassamedewerker te tonen.  De terugkombon is geldig tem 31/12/24, niet cumuleerbaar met andere acties en enkel van toepassing op textiel, vrije tijd, boeken en muziek en huisraad.  

Deze acties lopen het ganse jaar door;
 • Jubileum spaarkaart
  Elk bezoek aan onze winkel of brengpunt levert je een stempel op.  Bij 10 stempels ontvang je 10% korting op je kringloopkoopjes, bij 25 stempels krijg je 25% jubileumkorting.  

  Alle kortingen zijn geldig op textiel, vrije tijd, boeken en muziek, huisraad en zijn niet cumuleerbaar met andere acties.  

 • Kringloper van de maand 
  Kom je spullen kopen, brengen of laat je er ophalen?  Scan onze QR-code in onze winkel, brengpunt of via onze ophaaldienst en maak kans op een cadeaubon van 25 euro voor extra veel kringloopplezier.

  Maandelijks wordt er één kringloper van de maand bekend gemaakt.  Deze krijgt via email een bericht en kan de bon in één van onze Kringloopwinkels in Eeklo, Aalter, Assenede, Maldegem, Zomergem of Lovendegem komen ophalen.  De cadeaubon is geldig in al deze Kringloopwinkels tem 31/12/24. 

 • Deel jouw kringloopgeluk - thema maart; 'Kringloopmode'
  Kocht je in maart een kledingstuk die voor jou een echt kringloopgelukske was?  Deel deze dan met ons via sociale media of via mail (marketing@m-accent.be) met de #maccentkringloopgeluk2024.  Elke maand maakt één van de deelnemers de kans om een cadeaubon te winnen van 25 euro.

  Maandelijks wordt er één kringloopgelukske bekend gemaakt.  Deze krijgt via email of sociale media een bericht en kan de bon in één van onze Kringloopwinkels in Eeklo, Aalter, Assenede, Maldegem, Zomergem of Lovendegem komen ophalen.  De cadeaubon is geldig in al deze Kringloopwinkels tem 31/12/24.