Shop jouw kledij voor communie of lentefeest!
 • Producten voor elk budget
 • Een langer leven voor spullen
 • Een kleinere afvalberg
 • Erkend maatwerkbedrijf

Activiteiten

03/02/'24
Terug naar activiteitenoverzicht

/ Kringloopwinkel Eeklo

Shop jouw kledij voor communie of lentefeest!

Kledij om van te snoepen

Lentefeest of communie?  Kringloop maakt het uniek!

Is het bijna tijd voor een communie, lentefeest, of een ander bijzonder moment? Ontdek in onze Kringloopwinkel de perfecte outfit die je nergens anders vindt. Voor jou en je familie hebben we een assortiment waar iedereen van droomt. Van elegante jurken tot stijlvolle pakken, elk stuk is een statement van stijl en duurzaamheid. Maak jouw dag onvergetelijk met een outfit die niet alleen prachtig is, maar ook een verhaal vertelt.

 • Schitterende collectie
  Speciaal geselecteerde collectie van communie- en feestkledij voor alle leeftijden en stijlen. In onze winkel vind je een schatkamer aan unieke stukken, zorgvuldig uitgekozen om elk feest bijzonder te maken. Van vintage pareltjes tot moderne snits, onze collectie omvat een diverse mix die perfect past bij jouw persoonlijke stijl. Laat je verrassen door de kwaliteit en originaliteit van onze kleding en vind het stuk dat jouw feestelijke dag compleet maakt.

 • Accessoire-hoekje 
  Een hoekje met de mooiste sieraden, haarbanden, speldjes, ...Of je nu op zoek bent naar subtiele elegantie of een opvallend statement, ons accessoire-hoekje is een schatkist vol schitterende mogelijkheden. Elk accessoire is uniek en draagt bij aan het creëren van jouw perfecte look.

 • Feestelijke decoratie
  Met onze feestelijke decoratie breng je de magie naar jouw communie- of lentefeest.  In onze Kringloopwinkel ontdek je unieke decoratieve pareltjes die van elke tafel een sprookje maken.  Van vintage vaasjes tot kleurrijk servies, elk stuk vertelt zijn eigen verhaal.  Laat je inspireren door onze unieke selectie en geef je feesttafel dat tikkeltje extra!

Duik in de wereld van de Kringloopwinkel en ontdek hoe je met onze vondsten een onvergetelijke feest creëert.

 • Kringloopwinkel Eeklo